Koronavilkku

Yhteystiedot

Tarvitsetko tukea Koronavilkun käytössä?

Sovelluksen käyttäjät

Tärkeimmät tiedot sovelluksesta ja sen käyttöönotosta on koottu Koronavilkku.fi-sivustolle. Sivustolla voit myös katsoa ohjevideon, jossa sovelluksen lataaminen ja käyttöönotto on kuvattu yksityiskohtaisesti. Suosittelemme, että pyydät apua lataamiseen ensisijaisesti läheisiltäsi.

Valtakunnallinen Tietoa koronaviruksesta -puhelinpalvelu tarjoaa Koronavilkku-sovelluksen käyttöön liittyvää neuvontaa numerossa 0295 535 535. Neuvonta palvelee arkipäivisin klo 8–21 ja lauantaisin klo 9–15. Puhelinpalvelun lisäksi tukea Koronavilkun käyttöön saa chatin ja tekstiviestipalvelun avulla. Chat-ikkuna on käytössä osoitteessa https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/puhelinpalvelu-ja-chat, kun asiakaspalvelijat ovat vastaamassa kysymyksiin. Tekstiviestitse kysymyksiä voi lähettää numeroon 050 902 0163. Tekstiviestipalvelu on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät esimerkiksi kuulovamman tai muun syyn vuoksi voi puhua puhelimessa. Puhelu tai tekstiviesti maksaa oman operaattorin ja liittymän mukaisen paikallisverkko-, matkapuhelin- tai tekstiviestimaksun. Joihinkin operaattoreiden puhepaketteihin sisältyy myös 029-alkuiset puhelut. Neuvontapalvelu on maksutonta.

Näin lataat Koronavilkun – viittomakielellä (Youtube)

Puhelinpalvelun lisäksi suomalaiset operaattorit DNA, Elisa ja Telia antavat tukea sovelluksen käyttöönotossa. Voit pyytää neuvontaa operaattorisi sähköisissä yhteydenottokanavissa, asiakaspalvelussa ja myymälöissä.

Näistä palveluista ei saa terveysneuvontaa. Jos kysymyksesi koskee koronavirustartuntaa, ota yhteyttä terveydenhuoltoon.

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten käyttöliittymän osalta lisätietoa löytyy osoitteesta: https://digifinland.fi/koronavilkku-kayttoonoton-kasikirja/. Ammattilaiset voivat lähettää kysymyksiä osoitteeseen: info@digifinland.fi

Median edustajat

Median yhteydenotot: info@thl.fi

Palaute

Voit antaa palautetta Koronavilkku-sovelluksesta sähköpostilla osoitteeseen koronavilkku@thl.fi. Huomaa, että sähköpostilla et voi laittaa asiaasi vireille tai kysyä yksityiskohtia sovelluksen käytöstä.

Sovelluksen on julkaissut Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. www.thl.fi